Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Eerlijk advies


Met in totaal 25 jaar praktijkervaring onder de riem weet Worldwide Adventure Support wat werkt. De klant is koning, maar we denken graag met u mee naar de beste oplossing. Met eerlijk advies als we vinden dat iets onpraktisch is of zijn doel voorbijschiet. Het hoeft niet altijd ingewikkeld of kostbaar te zijn om mensen een spetterende ervaring mee te geven.

Totaalaanpak voor een totaalbeleving
Worldwide Adventure Support laat niets liggen en gaat achter de schermen systematisch te werk. Ontwerp, storybook, planning, uitvoering, coördinatie, logistiek. De grote lijnen en alle details. Met een ‘plan B’ achter de hand. Wij verzorgen ook het totale voor- en natraject: uitnodigingen, teasers, e-mails, evaluatie en bedankje.

Getrainde professionals
Onze instructeurs zijn het visitekaartje van Worldwide Adventure Support: bekwaam en betrokken, met oog voor de menselijke maat. Intern opgeleid en gecertificeerd volgens de strengste eisen voor vakkennis, vaardigheid en veiligheid. Pure professionals die hun vak verstaan. Niet alleen op sportief, maar ook op persoonlijk vlak.

Creativiteit en maatwerk
In samenwerking met onze partners ontwikkelen we zelf concepten en games, zoals de
Secret Service Game, 24x7 en Het Veilinghuis. Op verzoek kunnen wij tevens een passend programma voor u samenstellen, waarbij uw doelstelling, doelgroep en budget het uitgangspunt vormen.

Alles in eigen hand Worldwide Adventure Support maakt gebruik van eigen materieel. En via onze partners  beschikken we over elke facilitaire ondersteuning die nodig is rondom evenementen. Dat vertaalt zich in interessante kostenbesparingen voor u, bovendien kunnen we hierdoor sneller handelen. Razendsnel hebt u onze offerte, en als u wilt zetten wij binnen 24 uur een activiteitenprogramma neer. Service!

Uw eigen event U weet wat u wilt. Wij leveren een vlekkeloos georganiseerd en gecoördineerd eindproduct, dat helemaal af is. Waar u als opdrachtgever geen omkijken naar hebt. Waar u indruk mee maakt op uw medewerkers of relaties. Waarmee u in het zonnetje wordt gezet. En, waar u trots op kunt zijn. Een evenement van Worldwide Adventure Support is helemaal van u!
 

Partners