Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Strijd der Titanen


In de “Strijd der Titanen” strijden verschillende kampen tegen elkaar in de verschillende vaardigheidsproeven waarbij teambuilding centraal staat.
De vaardigheidsproeven zijn zorgvuldig uitgekozen en opgezet om de ultieme teambuilding ervaring te creëren. De deelnemers zullen volledig op elkaar aangewezen zijn om als winnend TEAM uit de “Strijd der Titanen” te komen. 

De teams krijgen ieder vier tot zes proeven te volbrengen waarbij goede samenwerking en goede onderlinge communicatie noodzakelijk zijn om de proeven succesvol te volbrengen. Maar alleen proeven volbrengen met het team zijn natuurlijk niet voldoende… Daarom wordt na het afronden van de vaardigheidsproeven de Bos Raad bijeengeroepen, bestaande uit de deelnemers zelf!. Bijgestaan door de instructeurs zal de wijze Bos Raad op informele wijze de dag evalueren met de deelnemers om zodoende tot nieuwe inzichten te komen. Zowel de individuele inzet als de team prestatie komen ter sprake. De intensiteit van deze sessie zal in een later stadium in overleg met u bepaald worden. De Bos Raad kan namelijk informeel qua invulling zijn, maar kan onder begeleiding van onze instructeurs ook zeker zeer confronterend zijn. Wel wordt hierbij zorgvuldig opgelet dat de samenwerking en het groepsproces versterkt worden. Het doel is immers om de samenwerking te verbeteren, niet om mensen af te breken.

Nadat de Bos Raad weer is ontbonden, kunnen de deelnemers nog even tot rust komen rond het vuur en genieten van een welverdiend drankje en eventueel een heerlijke barbecue.
Voldaan kunnen de deelnemers terug kijken op een evenement, waarbij iedereen zichzelf en de collega’s beter heeft leren kennen en dichter tot elkaar is gekomen… Een hernieuwd TEAM!