Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Evenementen Stadion Sparta Rotterdam


Het Kasteel, thuisbasis van de oudste betaald voetbalorganisatie van Nederland en een uniek voetbalbolwerk. Bij het horen van de naam ‘’t Kasteel’ komen de nostalgische beelden van vroegere tijden bij velen naar boven. Echter anno 2008 is het Sparta Stadion meer dan voetbal alleen. Het stadion is een multifunctionele accommodatie, waaronder een stijlvol zalencomplex, inclusief een recentelijk volledig gerenoveerd Kasteel. Ideaal geschikt voor congressen, vergaderingen, tentoonstellingen, beurzen, sportieve evenementen, borrels en overige feesten en partijen.

Het Sparta Stadion is uitstekend bereikbaar, heeft daarnaast ruime parkeerfaciliteiten en biedt mogelijkheden voor events en congressen geschikt voor gezelschappen van 20 - 1.000 gasten. Klassiek in de recentelijk gerenoveerde Ridderzaal en Kasteelloge óf functioneel in één van de moderne zalen in het Hoofdgebouw. Laat u verrassen  door de unieke mogelijkheden van het Sparta Stadion.

Enkele arrangementen die hier mogelijk zijn:
Challenge, abseilclinic, mini-adventure, stadion-orientatie, lasercombat, zeskamp, voetbalclinic.