Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Evenementen bij Restaurant De Kemphaan


Midden in de natuur van Almere vindt u de verantwoorde ingrediënten voor een succesvolle bijeenkomst. Een prachtig landgoed omgeven door water, groen, natuur en apen. In het restaurant wordt u meegenomen op een culinaire ontdekkingsreis.

Bij Restaurant- en Vergaderaccommodatie De Kemphaan kunt u niet alleen genieten van het vierseizoenen terras, de culinaire biologische gerechten en het inspirerend vergaderen. Met de focus op kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen verzorgen wij al uw evenementen en bijeenkomsten. Wij bieden de mogelijkheid om zowel actieve als informatieve programma’s op het landgoed samen te stellen. Volledig afgestemd op uw wensen. Van simpel tot exclusief.

Restaurant- en vergaderaccommodatie De Kemphaan wordt door onze gasten gezien als hoogstaand, verrassend, trendy, ontspannen en inspirerend. 

Enkele arrangementen die hier mogelijk zijn: 
Adventure TrophyLasercombat