Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Malta Experience


Zoals de bovengenoemde naam al doet vermoeden voert de Malta Experience naar het eiland Malta. Een betere benaming is de Maltezer Archipel, bestaande uit de eilanden Malta, Gozo en Comino. De Maltezer Archipel ligt in het hart van de Middellandse Zee, slechts 90 km ten zuiden van Sicilië en ca. 230 km van de Noord-Afrikaanse kust vandaan. Het eiland leent zich uitstekend voor activiteiten in combinatie met culturele hoogstandjes. In het programma wat we u bieden op dit prachtige eiland is er voor elk wat wils. Actief verweven met cultuur.

Elk team dient de vijf opdrachten te volbrengen. De tijd speelt echter een bepalende rol: voordat er met gereedstaande jeeps kan worden gereden zullen er afspraken gemaakt moeten worden welke jeep welke opdrachten gaat doen. Er is zijn fysieke opdrachten en de andere opdrachten leiden naar bezienswaardigheden die zo kenmerkend zijn voor Malta. Zo staan ook een tocht met een luxueuze rondvaartboot een een bezoek aan het unieke St.Julians op het programma.