Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Evenementen in de Maaspoort s’ Hertogenbosch


Met haar vele mogelijkheden is Maaspoort Sports & Events een unieke accommodatie in Nederland. De accommodatie kent vele faciliteiten en vele ruimten die kunnen worden gebruikt voor een scala aan evenementen. Sportevenementen, entertainment, maar ook bedrijfsactiviteiten kunnen perfect op onze locatie worden georganiseerd.

De enorme capaciteit van de grote hal maakt dat deze locatie uitermate geschikt is voor grootschalige sportevenementen en entertainment. Daarbij zorgen de vele vergaderruimten ervoor dat Maaspoort Sport & Events (MSE) uw bedrijf de juiste mogelijkheden biedt om te vergaderen of via diverse originele activiteiten aan teambuilding en het groepsproces binnen uw bedrijf te werken.

Met haar faciliteiten, haar moderne voorzieningen en de aanwezigheid van vele verschillende ruimten, profileert Maaspoort Sport & Events zich nadrukkelijk als een accommodatie met onbegrensde mogelijkheden. Breedtesport, topsport, entertainment, vergaderingen, maar ook beurzen en bedrijfsportdagen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om van uw evenement een succes te maken. Daarbij zien wij in ieder evenement een uitdaging!