Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Evenementen locaties


Worldwide Adventure Support opereert op unieke locaties die alle benodigde faciliteiten bieden om uw evenement tot een daverend succes te maken. Het Muiderslot, Chalet Fontaine  Ahoy’ Rotterdam en Forteiland Pampus  om er enkele te noemen. Ook mogen we ons huisleverancier van de grote stadions noemen. De Amsterdam ArenA, de Rotterdamse Kuip, Kyocera stadion, Sparta Stadion en het Philips Stadion in Eindhoven. Klinkende namen van de mooiste stadions in Nederland. Wie ze heeft bezocht, weet hoe indrukwekkend het kan zijn. Maar wie is er weleens verder geweest dan de tribunes? Met Worldwide Adventure Support gaan de deuren voor u open.

U komt op locaties die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor spelers, pers en vips. U wordt ontvangen in de ruimtes die voor de sponsoren van de club zijn gereserveerd. Terwijl u uitkijkt over het heilige gras, geniet u van een gastvrije ontvangst met alles erop en eraan. Na een welkomstwoord en de uitleg van het programma leiden de gereedstaande instructeurs u naar de activiteiten. Het spektakel kan beginnen!

De stadions bieden fantastische mogelijkheden om invulling te geven aan een enerverende dag voor u en uw medewerkers of relaties. Na afloop van het activiteitenprogramma kunt u genieten van een hapje en een drankje, of een volledig verzorgd diner in een gedenkwaardige ambiance. U kijkt terug op een unieke dag!