Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Evenementen bij Kasteel Groeneveld


Een statig landgoed: “de buitenplaats tussen stad en land”. In deze ambiance wordt uw lunch, familiefeest en/of receptie een onvergetelijke aangelegenheid.

Kasteel Groeneveld in Baarn is Een achttiende-eeuws landhuis, compleet met torentjes, marmeren vloeren en een prachtig park, die zich ten doel heeft gesteld “mensen zodanig raken, dat zij landschap en natuur bewust beleven en ontdekken”.
Niet verwonderlijk dus dat het Grand Café Groeneveld in dit unieke landhuis geliefd is als (zakelijke) lunch, high tea en picknickaccommodatie.

Het eten en drinken is niet alleen van hoge kwaliteit, het restaurant gebruikt ook producten en ingrediënten die zoveel mogelijk bijdragen aan een beter leefmilieu en een betere wereld. Dit betekent biologische, seizoensgebonden producten met respect voor mens en milieu.