Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Incentives


Na gedane arbeid is het goed rusten. En genieten natuurlijk. Incentives vormen een beloning die u uw medewerkers aanbiedt als blijk van waardering voor hun inspanning of een bijzondere prestatie die ze binnen uw organisatie hebben neergezet. Tegelijk dienen ze als aansporing, want gemotiveerde werknemers presteren beter en zorgen voor tevreden klanten. Incentives zijn dan ook een vast onderdeel van het zakendoen geworden.

Worldwide Adventure Support is gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van avontuurlijke en inspirerende incentives, van ééndaagse evenementen dicht bij huis tot verre reizen naar de meest exotische oorden. En, altijd naar uw wens samengesteld. Wat uw doel ook is, wij staan borg voor het gewenste effect. Een helder communicatietraject vóór en na het programma verhoogt daarbij de beleving van uw gasten en vergroot de beoogde impact.

Onze incentives vinden veelal over de grens plaats. Dat kan in Duitsland of de Ardennen zijn, maar evengoed in IJsland of Zuid-Afrika. Overigens is dat geen must. Het gaat om de belevenis, en daar hoef je niet noodzakelijk voor naar het buitenland. Nederland heeft nog zoveel interessants te bieden…

Met Worldwide Adventure Support kunt u letterlijk alle kanten op. Stedentrips, cultuur, bezienswaardigheden, muziek, dans, theater. Boeiende programma’s, traditioneel of buiten de geijkte paden. Bijzondere cocktails van avontuur, entertainment, gastronomie en couleur locale. En altijd geheel en goed verzorgd. Wij ondersteunen u graag bij het samenstellen van een passend programma.