Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Het Oudste Aandeel


Het spel neemt uw gasten mee op een zoektocht door een omstreden deel van de Nederlandse geschiedenis. Henk de Kock is een afstammeling van Hendrick de Kock, de oorspronkelijke eigenaar van het aller eerste aandeel uitgegeven door de roemruchte Verenigde Oost-Indische Compagnie; de VOC. Dit aandeel is niet alleen het oudste aandeel van de VOC, maar het oudste aandeel ooit. De VOC was namelijk de eerste uitgever van aandelen. Dit oudste aandeel is door list en bedrog ooit verdwenen en tot op de dag van vandaag nooit terug gevonden, maar Henk is letterlijk in de voetsporen van zijn voorvader getreden om het aandeel terug te vinden.

Omdat hij zijn hele werkzame leven al in de financiële wereld werkzaam is, weet Henk als geen ander dat de waarde van het VOC aandeel de wildste verwachtingen zal overtreffen. Hij is vastbesloten (en wanhopig!) om het te vinden. Maar na een jarenlange, vergeefse zoektocht is hij tot de conclusie gekomen dat hij hulp nodig heeft. Daarom wacht Henk op u. En wel op de plaats waar uw reis naartoe leidt. Maar is Henk wel zo eerlijk als hij zich voordoet..?

Zal Henk uiteindelijk het Oudste Aandeel ter Wereld vinden..?
En, is “Henk” ècht Henk..? U kunt er achter komen… als u de uitdaging aangaat om de zoektocht te starten die u door een onheilspellend deel van de Nederlandse geschiedenis zal leiden.