Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Haven Challenge


In de directe omgeving van de ontvangstgelegenheid liggen de razendsnelle speedboten gereed. Deze schepen zijn uitgerust met buitenboordmotoren die in zwaarte variëren van 100 tot 300 PK. Dit vermogen geeft de deelnemers de mogelijkheid om met een duizelingwekkende snelheid over het water te scheren. De schippers zijn allen zeer ervaren en allemaal in het bezit van vaarbewijs 1. De deelnemers kunnen onder de directe begeleiding van de schipper zelf het roer in handen nemen en zo de sensatie ervaren van topsnelheden die de 100 km per uur benaderen (waar toegestaan).

Het routeboek leidt de teams door de haven van Rotterdam. Voor het varen op topsnelheid zullen de teams hun weg zoeken richting Gouda, verder zal de route de deelnemers langs een aantal bezienswaardigheden in de Rotterdamse haven voeren. Hier zal dan een foto identiek aan een foto in het routeboek gemaakt dienen te worden. Het team met de meeste goed beantwoorde vragen en meest gelijkende foto’s wint de Haven Challenge.