Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Finland


De Finse historie gaat terug tot 20.000 jaar voor Christus. De Finnen zijn altijd een volk geweest van verre reizen. De invloed is dan ook in grote delen van Centraal Europa terug te vinden. Voorts ligt als een groot anker in de geschiedenis de diverse eistijden en de extreme koude die vanuit het Noorden in de winter het grootste deel van Finland in zijn greep heeft.

Zodra u het vliegtuig verlaat staan de sneeuwscooters gereed en vertrekken we naar de locatie waar de eerste aanzet tot het maken van een Iglo is gedaan. Deze hut wordt helemaal afgemaakt.

De volgende morgen na het ontbijt staat het vervoer gereed om de deelnemers naar de sledehondenfarm te brengen. Hier wordt uit de doeken gedaan hoe deze honden getraind worden. Als dit de teams is duidelijk geworden is het natuurlijk tijd om zelf een koppel honden de juiste aanwijzingen te geven, en zo met duizelingwekende snelheden over de sneeuwvlaktes te reizen.