Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Beach Challenge


Een dag aan zee die u nog lang zal heugen! Want wat dacht u van een tocht in een speedboot, voorzien van een 100 tot 300pk krachtige buitenboordmotor? De deelnemers kunnen onder de directe begeleiding van de schipper zelf het roer in handen nemen en zo de sensatie ervaren van topsnelheden die de 100 km per uur benaderen (waar toegestaan). Met behulp van een GPS apparaat moeten de deelnemers een vooraf bepaald parcours afleggen.
Bijgekomen van deze unieke belevenis staat u een rondje beach-volleybal en reuzenstrandbal rollen te wachten. Een spel waarin samenwerking en snelheid een belangrijke rol bekleden.

En alsof er niet genoeg aan teamwork is gedaan, is het volgende programma-onderdeel minstens zo enerverend: De teams moeten intensief en in goed overleg en met het nodige organisatietalent aan de slag om, binnen de beschikbare tijd, een zo compleet mogelijke zandsculptuur te bouwen. En natuurlijk worden de creaties vastgelegd met een digitale camera
.
Deze onvergetelijke dag wordt afgesloten met een kunstig behendigheidsspel (Sex on the Beach) en een hersenbrekende kennisquiz. In hoog tempo krijgen de deelnemers vragen op zich afgevuurd. De bedenktijd is 15 seconden. Het is aan de teamcaptain om het juiste antwoord op te schrijven.