Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Arrangementen


In samenwerking met verschillende locaties, waaronder de grote stadions in Nederland de Amsterdam ArenA, de Rotterdamse Kuip, Kyocera stadion, Sparta Stadion en het Philips Stadion in Eindhoven. hebben wij een aantal dynamische arrangementen samengesteld, waarbij groepen in teamverband een onderhoudend en uitdagend programma doorlopen. Elk arrangement omvat een aantal onderdelen zoals abseilen, mountainbiken of karten, gecombineerd met een verzorgde rondleiding in het stadion. Ook de inwendige mens wordt daarbij niet vergeten. Koffie, thee, een lichte lunch en (optioneel) een diner maken het dagdeel compleet.
Uiteraard behoort een programma
op maat ook tot de mogelijkheden!

Een arrangement van Worldwide Adventure Support vormt een compleet en overzichtelijk geheel dat in elke agenda valt in te passen. Ook de organisatie van familiedagen sportevenementen behoort tot de mogelijkheden.