Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Evenementen in de Amsterdam ArenA


De Amsterdam ArenA, de thuisbasis van AFC Ajax, is het 
eerste multifunctionele voetbalstadion in Nederland en is gebouwd in 1996. Een voorloper in meerdere opzichten, want het is ook het eerste stadion in Europa waarvan het dak open en dicht kan wanneer dit nodig is, en het eerste stadion ter wereld waar een snelweg onderdoor loopt. 

Enkele arrangementen die hier mogelijk zijn:
Challenge, mini-adventure, stadion-orientatie, lasercombat, zeskamp, voetbalclinic.

Café Vak 111 (Amsterdam Arena)
Op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of feest? Wij bieden u onze unieke locatie met een panoramisch uitzicht op het veld van de Amsterdam ArenA: Café Vak 111. 

In Café Vak 111 bestaat de mogelijkheid om uw gasten exclusief te ontvangen bij voetbalwedstrijden of concerten. Op niet- evenementdagen wordt onze locatie ingezet voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en relatie-evenementen. Vak 111 is daarnaast een ideale locatie om te gebruiken voor gelegenheden tot en met 150 personen als een voorontvangst en/of afterparty voor evenementen die in de Heineken Music Hall of Pathé ArenA plaatsvinden.

In combinatie met de naastgelegen Lounge is de capaciteit van Vak 111 te verdubbelen naar 300 personen. Afhankelijk van het soort evenement kunt u de omloop van het stadion betrekken bij het evenement. Skylounge 514 (Amsterdam Arena)
In Skylounge 514 bestaat de mogelijkheid om uw gasten exclusief te ontvangen bij voetbalwedstrijden (interlands en Europese wedstrijden) of concerten. De ruimte van 100 vierkante meter beschikt over 20 comfortabele zitplaatsen en biedt uw gasten een perfect zicht op de optredens van legendes als: The Rolling Stones, Robbie Williams en U2. Ook tijdens de shows van Sensation en natuurlijk niet te vergeten de Toppers kunt u gebruik maken van dit arrangement. U hoeft geen minuut te missen van uw idolen, want de drankjes worden gebracht terwijl u en uw gasten staan te dansen. Wilt u toch even bijkomen van alle inspanningen, dan kunt u gezellig een drankje drinken aan de bar of genieten van de hapjes die onze kok heeft bereid….
Skylounge 514 is daarnaast een ideale locatie om te gebruiken voor gelegenheden als een voorontvangst met een borrel of diner voor evenementen die in de Heineken Music Hall of Pathé ArenA plaatsvinden. Op niet- evenementdagen wordt onze locatie ingezet voor het houden van borrels, vergaderingen, workshops en relatie-evenementen