Fagotstraat 32  |  1312 LB Almere  |  info@adventuresupport.nl  |  T:  +31 (0)36 84 111 87  |  M:  +31 (0)6 128 876 27

actieve evenementen, Lex van Roon, evenementen bureau, bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, bedrijfsfeestje, familiedag, sportieve evenementen, evenementenorganisatie, evenement:, evenementenburo

Activiteiten


Het activiteitenaanbod van Worldwide Adventure Support is onovertroffen, zowel in breedte als in diversiteit. Geen vraag is ons te veel, zodat we onze reputatie als one-stop-shop in de branche kunnen waarmaken. Bovendien geeft het u alle ruimte bij het selecteren van een activiteit die perfect bij uw doelstelling past.

Waar vindt u zoveel variatie? Genieten van snelheid en sensatie in een 4x4 off-road, quad, kart of jetski. Hoogtevrees uitdagen én overwinnen aan de klimwand of in een duizelingwekkende abseilclinic. Onze Highland Games, of Sumo-worstelen – zeker niet voor watjes. Spelenderwijs leren samenwerken bij de Birma Bridge, het katapultbouwen of keiduwen. Pure adrenaline ervaren met Lasercombat of het hilarische Bungee Bull, en vooral veel lachen met Kopspijkers of Sex on the beach. De beruchte kennisquiz, en workshops voor schilderen, salsadansen en zingen. Ontwikkel besluitvaardigheid en vindingrijkheid met nieuwe games als Soldier of Fortune, Het Veilinghuis, Secret Service Game  en 24x7, door ons zelf ontwikkeld. Verder bieden wij tal van clinics, challenges en competities waarin het sportieve element overheerst. Altijd onder leiding van ervaren trainers.

Wij verzorgen altijd maatwerk. Aan de hand van uw doelstelling, doelgroep, budget en de tijd van het jaar stellen we een compleet en tot in de puntjes verzorgd programma samen – of het nu om 10 of 1.000 personen gaat!